[Mesa-users] Running Grids and saving output

Liliana Novais linovais at gmail.com
Fri Feb 9 13:09:30 EST 2018


Hello I did that and mesa stop because no acceptable model was found.

Liliana
Às 16:57 de 09-02-2018, Rob Farmer escreveu:
> You need to remove these lines from inlist_project
>
>          max_number_backups = 10
>          max_number_retries = 50
>          max_model_number = 3000
>
> They are only need in the test suite and shouldn't be used in a 
> science run (setting max_model_number to a larger number can be 
> helpful to stop run away models that never finish for other reasons, 
> but something like 30000 rather than 3000)
>
> Rob
>
>
>
> On 9 February 2018 at 17:42, Liliana Novais via Mesa-users 
> <mesa-users at lists.mesastar.org <mailto:mesa-users at lists.mesastar.org>> 
> wrote:
>
>     Hello,
>
>     Here they are. I used has a reference the example from the test_suite
>     and I am trying to run grids and to use the optimization processes
>     they
>     run no error. The run ends because maximum number of models was
>     reached.
>
>     Thanks,
>     Liliana
>     Às 16:07 de 09-02-2018, Warrick Ball escreveu:
>     > Hi Liliana,
>     >
>     > We would need a lot more information to try to resolve your problem.
>     > Please send your inlists.  Also, what error messages, if any, do
>     you see?
>     >
>     > Cheers,
>     > Warrick
>     >
>     >
>     > ------------
>     > Warrick Ball
>     > Postdoc, School of Physics and Astronomy
>     > University of Birmingham, Edgbaston, Birmingham B15 2TT
>     > wball at bison.ph.bham.ac.uk <mailto:wball at bison.ph.bham.ac.uk>
>     > +44 (0)121 414 4552
>     >
>     > On Fri, 9 Feb 2018, mesa-users at lists.mesastar.org
>     <mailto:mesa-users at lists.mesastar.org> wrote:
>     >
>     >> Hello,
>     >>
>     >> I am running grids to fit the oscillation modes, but when it finish
>     >> it should be saving the file with a specific name but it is not
>     >> working, it doesn't save. in the picture attached I am sending the
>     >> request.
>     >>
>     >>  Can anyone help me to solve this issue?
>     >>
>     >> Thanks
>     >>
>     >>
>     >>
>
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.mesastar.org/pipermail/mesa-users/attachments/20180209/8e5ae0cb/attachment.html>


More information about the Mesa-users mailing list