[Mesa-users] Running MESA on Condor systems

RICHARD H D TOWNSEND townsend at astro.wisc.edu
Wed Oct 25 10:42:02 EDT 2017


Yes, I am.

> On Oct 25, 2017, at 9:38 AM, Pablo Marchant <pamarca at gmail.com> wrote:
> 
> Are you installing MESA through condor?
> 
> When I've used condor It's been with multiple machines or nodes that do not require recompiling anything, I simply compile mesa and my corresponding work folder once and then run it.
> 
> Cheers
> 
> On Wed, Oct 25, 2017 at 8:45 AM, RICHARD H D TOWNSEND via Mesa-users <mesa-users at lists.mesastar.org> wrote:
> Yep, it's just with Condor. The segfault shows up when running the test_quietly executable in eos/test during "installation" -- so it certainly works fine on non-Condor systems.
> 
> cheers,
> 
> Rich
> 
> > On Oct 25, 2017, at 8:41 AM, Earl Bellinger <bellinger at mps.mpg.de> wrote:
> >
> > Dear Rich,
> >
> > Is the problem isolated to condor - i.e., have you tried running the
> > same inlist without condor?
> >
> > I haven't tried the new release yet but I've been running r10000 on a
> > condor machine without issue so far.
> >
> > Best regards,
> > Earl Bellinger
> >
> >
> > On Wed, Oct 25, 2017 at 3:22 PM, RICHARD H D TOWNSEND via Mesa-users
> > <mesa-users at lists.mesastar.org> wrote:
> >>
> >> Hi folks --
> >>
> >> I'm running into strange segmentation faults when running the latest MESA release on a Condor high-throughput system. Does anyone have any experience of MESA/Condor, and suggestions for getting things to work?
> >>
> >> Many thanks,
> >>
> >> Rich
> >>
> 
> 
> 
> 
> -- 
> Pablo Marchant Campos
> M.Sc on Astrophysics, Universidad Católica de Chile
> PhD on Astrophysics, Argelander-Institut für Astronomie, Universität Bonn



More information about the Mesa-users mailing list