[Mesa-users] Running MESA on Condor systems

Pablo Marchant pamarca at gmail.com
Wed Oct 25 10:38:17 EDT 2017


Are you installing MESA through condor?

When I've used condor It's been with multiple machines or nodes that do not
require recompiling anything, I simply compile mesa and my corresponding
work folder once and then run it.

Cheers

On Wed, Oct 25, 2017 at 8:45 AM, RICHARD H D TOWNSEND via Mesa-users <
mesa-users at lists.mesastar.org> wrote:

> Yep, it's just with Condor. The segfault shows up when running the
> test_quietly executable in eos/test during "installation" -- so it
> certainly works fine on non-Condor systems.
>
> cheers,
>
> Rich
>
> > On Oct 25, 2017, at 8:41 AM, Earl Bellinger <bellinger at mps.mpg.de>
> wrote:
> >
> > Dear Rich,
> >
> > Is the problem isolated to condor - i.e., have you tried running the
> > same inlist without condor?
> >
> > I haven't tried the new release yet but I've been running r10000 on a
> > condor machine without issue so far.
> >
> > Best regards,
> > Earl Bellinger
> >
> >
> > On Wed, Oct 25, 2017 at 3:22 PM, RICHARD H D TOWNSEND via Mesa-users
> > <mesa-users at lists.mesastar.org> wrote:
> >>
> >> Hi folks --
> >>
> >> I'm running into strange segmentation faults when running the latest
> MESA release on a Condor high-throughput system. Does anyone have any
> experience of MESA/Condor, and suggestions for getting things to work?
> >>
> >> Many thanks,
> >>
> >> Rich
> >>
>
>


-- 
Pablo Marchant Campos
M.Sc on Astrophysics, Universidad Católica de Chile
PhD on Astrophysics, Argelander-Institut für Astronomie, Universität Bonn
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.mesastar.org/pipermail/mesa-users/attachments/20171025/9100aec1/attachment.html>


More information about the Mesa-users mailing list