[mesa-users] running ./rn gives error

Aaron Dotter aaron.dotter at gmail.com
Wed May 30 20:42:49 EDT 2012


Hi Nikolai,

Please provide the inlist you use that generates this message.

Aaron



On Wed, May 30, 2012 at 6:49 PM, Nikolai <nikolai0 at email.com> wrote:

> Dear all,
>
> I executed ./rn and got the following error message
>
>  All this and more are saved in 'LOGS/star.log' during the run.
>  create pre-main-sequence model
>                                    xa(i)           4
> -1.0074785033543474D-18
>  failed in build_pre_ms_model
>  star_create_pre_ms_model ierr          -1
>
>  do_load1_star ierr          -1
>
>
> This is my first run after the sample mentioned as an appetizer which
> worked without an error.
>
> Any help is much appreciated.
>
> Sincerely,
> Nikolai
>
>
> ------------------------------------------------------------------------------
> Live Security Virtual Conference
> Exclusive live event will cover all the ways today's security and
> threat landscape has changed and how IT managers can respond. Discussions
> will include endpoint security, mobile security and the latest in malware
> threats. http://www.accelacomm.com/jaw/sfrnl04242012/114/50122263/
> _______________________________________________
> mesa-users mailing list
> mesa-users at lists.sourceforge.net
> https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/mesa-users
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.mesastar.org/pipermail/mesa-users/attachments/20120530/e0fe86ec/attachment.html>


More information about the Mesa-users mailing list